Annons

Skärbräda med smart funktion

Det här är en speciell skärbräda för bröd från Sagaform i det trendriktiga träslaget valnöt som har ett "galler" för smulor. Gallret går att lyfta bort för enkel och snabb tömning. Kostar 325 kronor och finns bland annat att beställa via nätet hos Formodesign. Inte helt oväntat ligger den här skärbrädan högt upp på min önskelista i jul. Jag älskar bröd, men inte brödsmulor och det här var en både smart och snygg lösning.

25594-980
Foto: Formodesign

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jag älskar denna skärbrädan.. Har länge haft tankarna på att köpa den. Men har inte hittat den ute i ngn butik.. Kanske får bli att man beställer från Formodesign då.. 🙂

 • Sanna skriver:

  Åh, jättesmart! Den kanske man skulle sätta upp på önskelistan… 🙂

  Förövrigt säljer Åhléns (i alla fall den i Stockholm City) väldigt många Sagaform-saker. Tror inte att jag sett just den här skärbrädan – men den finns säkert!

 • mamselamsen skriver:

  Detta är en super-duper smart grej. T.o.m. min man kocken, skulle nog kunna tänka sig en sådan.

  Kockar är så himla petiga!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.