Annons

Silikonduk från Designtorget

Det här är nog den smartaste duken just nu! En alldeles pinfärsk nyhet som kommer in på Designtorget under vecka 50. Ett grytunderlägg och en duk i ett. Tillverkad av silikon som inte bara tål varma kastruller och tallrikar utan också är en tjusig dekoration på bordet. Mått: 60cm i diameter * 1 mm. Pris 395:- Vill ha.

25594-867
Foto: Designtorget

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  ja – den såg jag nånstans – kan det ha varit moderna museets shop? superfin o cool!

 • Maja skriver:

  Skulle bara säga att en bild har kommit upp nu om du ville kika..

 • V skriver:

  mmm, mycket snygg!

 • Linda skriver:

  Näää, den var faktiskt inte alls i min stil. Men det kommer säkert någon jag gillar också! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.