Annons

Salt&Peppar tumlingar

Det är två saker jag tenderar att samla på mig, ljuslyktor samt kar för salt och peppar. Jag har redan en triljon av dem hemma, ändå slutar jag inte faschineras av nya och känner starkt ha-begär inför sådana som de här från Menu. Designade av tyska Henriette Melchiorsen. Tack vare tyngden i botten tippar de runda tumlingarna inte över utan vaggar fridfullt fram och tillbaka på bordet. Med tumlingarna kan du även strö t ex kanel eller kardemumma på cappucino och andra kaffedrycker. Finns bla. på Designonline. Så snygga,

25594-88325594-884
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Skulle med lätthet kunna skaffa mig hela Menus sortiment. Om det inte vore för kostnaden då…. suck. De har så snygga grejor. Danskarna är bra på design. Även de snygga Skagerack-produkterna är väl danska från början. De hette ju tidigare Trip Trapp. Har fina glasunderlägg i teak från dem.

 • Camilla skriver:

  Dom här här jag petat på mååånga gånger. Det går liksom inte att bara gå förbi dom när man ser dom. Måste peta liiite (så dom gungar) 😉

 • Liza skriver:

  Nämen vad söta 🙂 De blir nog perfekta i mitt nya kök 🙂

 • Elin skriver:

  Nej men oj var roliga. Har kollat igenom hela din blogg, och fått massor av tips. tack så mycket. Ha en bra jul och julmånad 🙂

 • Marajja skriver:

  Snygga, snygga!

 • Arneidunn skriver:

  Good site! Good anti-spam protection of guestbook! Keep it up!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.