Annons

Riktiga köksverktyg

De här rivjärnen från Microplane har designats med inspiration från riktiga verktyg. 1994 skulle en kanadensisk husmor göra apelsinkaka. Frustrerad över sitt rivjärn gick hon ut i mannens verktygslåda och tog den nya filen han just köpt. Hon gned apelsinen fram och tillbaka över skäret och blev förbluffad. Långa strimlor av apelsinskal föll som de lättaste snöflingor ned i skålen. Microplane® hade för första gången fått sin plats i köket. Sedan dess har Microplane® lovordats av kockar och magasin världen över. Med matfilarna kan du komma åt att riva på de mest oåtkomliga ställen, utan att gnugga knogarna av dig. Kolla in deras hemsida för mer information om vad varje fil passar till. Finns bland annat på svenska ebutiken How.

25594-875
Foto: Microplane

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Vet du ngn svensk återföräljare till dessa? Dom verkar så smidiga och jag vill ha en 🙂

 • Husmusen skriver:

  Finns bland annat på http://www.how.se.

 • ilva skriver:

  Suverant! Jag lyckas alltid riva knogar o annat! Hoppas jag kan hitta dessa i Italien!

 • Lisa skriver:

  Jag älskar mina Microplane. Perfekt att riva t eex lime och ingefära med. Men kör dem inte i maskin. Då blir de slöa.

 • Mark skriver:

  Vi har i lager modellnr. 35002 som Jamie Oliver använder i programmet ”The Naked Chef” – det är en uppgraderad version av 40020 som visas nu i den senaste Allt om Mat tidning.

 • Mikaelidun skriver:

  Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.