Annons

Pysselsöndag

Av spillbitarna och filttyget som blev över från ljuslyktorna jag gjorde tidigare idag har jag tillverkat julgranspynt i form av små vadderade hjärtan. Jag broderade ett mönster med vit tråd och fyllde dem med vanlig bomull. Dessa små hjärtan ska få följa med julkorten i år, som en liten minipresent till vänner och bekanta. De väger ju skrutt och ingenting och de tar nästan ingen plats heller så de passar perfekt i ett vanligt standardkuvert. Allt som krävs är ett frimärke extra.

25594-1009
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Susanne skriver:

  Nä, jag ritade direkt på pappret. Back to basic liksom! Hi hi! Men det funkar ju förstås att skriva ut på skrivaren också!

 • Annika skriver:

  Såååå fina hjärtan! Nu har du givit mig en massa nya idéer på saker jag vill göra. ;D

 • Linda skriver:

  nämne har du gjort hjärtana (stavas det så?) på bilden SJÄLV? Milda matilda! Jag är tokimpad!

 • fian skriver:

  Jättefina!

 • Husmusen skriver:

  Vad snälla ni är! Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.