Annons

Pysselsöndag

Av spillbitarna och filttyget som blev över från ljuslyktorna jag gjorde tidigare idag har jag tillverkat julgranspynt i form av små vadderade hjärtan. Jag broderade ett mönster med vit tråd och fyllde dem med vanlig bomull. Dessa små hjärtan ska få följa med julkorten i år, som en liten minipresent till vänner och bekanta. De väger ju skrutt och ingenting och de tar nästan ingen plats heller så de passar perfekt i ett vanligt standardkuvert. Allt som krävs är ett frimärke extra.

25594-1009
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Susanne skriver:

  Nä, jag ritade direkt på pappret. Back to basic liksom! Hi hi! Men det funkar ju förstås att skriva ut på skrivaren också!

 • Annika skriver:

  Såååå fina hjärtan! Nu har du givit mig en massa nya idéer på saker jag vill göra. ;D

 • Linda skriver:

  nämne har du gjort hjärtana (stavas det så?) på bilden SJÄLV? Milda matilda! Jag är tokimpad!

 • fian skriver:

  Jättefina!

 • Husmusen skriver:

  Vad snälla ni är! Tack!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *