Annons

Pyssel för fåglarna

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet är det här ett enkelt pyssel att fixa för fåglarna i vinter. Idén kommer ursprungligen från Menu’s fina fågelmatshållare i glas men de kan enkelt tillverkas på egen hand med hjälp av ett kraftigare snöre, äpplen och kulor med fågelmat från Frys fast snöret i en kub eller strutliknande isglassform. Trä på ett äpple och en talgboll som du gjort ett hål i och knyt fast i en trädgren. Andra idéer som jag tipsat om tidigare hittar du i två inlägg från september.

25594-874
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Gillar dom här fågelmatshållarna.. Jättefina 🙂

 • Linda skriver:

  Vad fint! Var just ut och la fågelmums i fågelhuset, som jag målade falurött i somras. Himla tjusigt nu till jul 🙂

 • eric skriver:

  Ser trevligt ut!

 • Husmusen skriver:

  Sofia; tack för tipset! Det måste jag testa!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *