Annons

Pyssel för fåglarna

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet är det här ett enkelt pyssel att fixa för fåglarna i vinter. Idén kommer ursprungligen från Menu’s fina fågelmatshållare i glas men de kan enkelt tillverkas på egen hand med hjälp av ett kraftigare snöre, äpplen och kulor med fågelmat från Frys fast snöret i en kub eller strutliknande isglassform. Trä på ett äpple och en talgboll som du gjort ett hål i och knyt fast i en trädgren. Andra idéer som jag tipsat om tidigare hittar du i två inlägg från september.

25594-874
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Gillar dom här fågelmatshållarna.. Jättefina 🙂

 • Linda skriver:

  Vad fint! Var just ut och la fågelmums i fågelhuset, som jag målade falurött i somras. Himla tjusigt nu till jul 🙂

 • eric skriver:

  Ser trevligt ut!

 • Husmusen skriver:

  Sofia; tack för tipset! Det måste jag testa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.