Annons

Önskefacklor

Kolla in dessa vackra facklor för utomhusbruk som passar utmärkt i trädgården året runt. Om du saknar ett hus funkar de lika bra i en kruka på balkongen. Nummer två är min favorit. Tror jag. De är ju snygga allihopa. Vill ha, vill ha, vill ha. De skulle vara så otroligt fina i gräset en mörk höstkväll i augusti.

1) Design Pernille Vea, Menu 495 kronor Designonline
2) Design Pernille Vea, Menu 695 kronor Designonline – Belönades med Formlandsprisen 2001.
3) Design Marc Ostmann, 872 kronor PID

25594-98925594-98825594-987
Foto: PID och Designonline

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.