Annons

Nytänkande badrumsinredning

Gaudesigns har tagit naturtrenden och återvinningstänkandet ett steg längre i sin design. Kolla in The Garden Sink. Handfatet är gjutet i betong och har en insats för en speciell växt som trivs i fuktiga badrumsmiljöer. Med hjälp av ett avrinningssystem vattnas plantan utan att du behöver oroa dig för att den ska få tvål på sig. Handfatet finns både i enkelt och dubbelt utförande. Vackert, dessutom tar den tillvara på en resurs vi slösar med – vatten. 

25594-926
Foto: Gaudesigns

Kategorier:

Kommentarer

 • emma L skriver:

  Men hur fungerar fatet nere till höger, blir det inte mycket stänk med ett sånt?

 • Camilla skriver:

  Jag funderar också över fatet nere till höger??

  Men åhh.. vilken dröm att få äga det på den stora bilden 😀 Älskar betong.. det är så snyggt.
  Får snällt be pappa (som är betongare) lära mej lite mer.. 😉 Så jag kan skapa ngt som liknar det på bilden till framtida huset.. eller nått 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.