Annons

Ny design

Den israeliska formgivaren Alon Meron har tagit ett helt nytt grepp när han kombinerat gummi och porslin i sina Combination Bowls i vitt och svart, rött samt gult. De var bland annat med på utställningen Design 21-Why Love i Tokyo och Paris tidigare i år. Alon Meron har även designat den här krokbrädan.

25594-990
Foto: Design 21

Kategorier:

Kommentarer

  • Theodoramal skriver:

    nice site keep it up ok

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.