Annons

Nigellas köksmått

Idag har jag varit och klämt på produkter från Nigellas Living Kitchen. En av mina favoritbutiker här i Nordamerika hade en specialdag med hennes kollektion och 25% rabatt på sortimentet. Lovely. Jag införskaffade serveringshänderna (som jag bloggat om tidigare) samt de här mätskedarna som fått sin form efter riktiga bestick. Otroligt snygga. De finns även att köpa i Sverige, Vikingsun är huvudåterförsäljare och leverar till flera butiker i landet. Kolla in deras hemsida för att se vilken som ligger närmast dig.

25594-92725594-929
Foto: Francesca Yorke

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  jag gillar de där stora serveringshänderna, om det är de i trä som du menar. Jag hade hoppats hitta dem på Debenhams när de körde 25% rabatt på allt, men då var Nigellagrejjorna väck 🙁

 • Fia skriver:

  Så snygga! Ska genast läggas till på önskelistan!

 • Husmusen skriver:

  Precis, det var serveringshänderna i trä jag menade. Nigellas produkter kostar hälften så mycket här på andra sidan pölen, och det innan rabatten. De svenska butikerna har verkligen smaskat på ett riktigt överpris på hennes prylar. Det är synd.

 • anna skriver:

  Måste bara berätta en liten kul sak….Jag jobbade på Debenhams i sthlm när det öppnade. Vi sålde hennes saker där, men tyvärr var det ingen som köpte dessa (4 år sedan) Förrutom jag då;-) Tror att det valde att ta bort hennes saker ur sortimentet för svenskarna inte gilalde dem..komiskt, det tar några år innan vi gillar något här hemma..Själv har jag Blåa Brödburken, skålarna, skedarna och muggarna..älskar dem

 • V skriver:

  När jag bodde i England fanns hennes saker i varenda köksrelaterad affär. Inte så konstigt med tanke på att det är från England som hon är. Även där var alla sakerna mycket billigare. Det blir kanske till att köpa med några grejer i januari när jag inte har så mycket packning den här gången. Måttskedarna är verkligen snygga. Gillar även kannan med mått på insidan. Dels på den vanliga ledden så man ser när ma hälelr i vatten, men sen även på snedden så att man ser exakt hur mycket man häller ur också. Smart!

 • AnnicaB skriver:

  Fina mått! Hennes set med beredningsskålar är en dröm! Men över 1000-lappen här hemma 🙁 Men såååå snygga…

 • Niklasruna skriver:

  keep it up very nice site

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.