Annons

Mera hjärtan

På morgonkvisten har jag roat mig med att pynta blomkrukorna med några av de filthjärtan jag tillverkade under gårdagskvällen. Jag nålade fast dem på ofärgade snören som jag knöt runt de grå betongkrukorna.

25594-1010
Foto: Privat

Kommentarer

 • fenix skriver:

  Wow! Schnyggish 😀

 • Linda skriver:

  Det där blev jättesnyggt tycker jag! 🙂

  Och nej, det visste jag inte att Alba hade en mops. Izabella Scorupco och Tori Spelling vet jag har en varsin däremot…och Zlatan och hans tjej har en. Det finns fler, men minnet är kort.

  Så bra att du köpte tidningarna och ännu bättre att du håller med mig. 😉 Slår de Sköna hem även för dig?

 • Husmusen skriver:

  TACK!!

 • AnnicaB skriver:

  Tjusigt. Man borde ta ledigt från jobbet för att hänga med och pyssla som du… Här känns det INTE som om julen är på lördag!

 • Elisabet skriver:

  Jättefina hjärtan!
  Smidigt att pyssla i filt som inte fransar sig. Det är så inspirerande med allt pyssel du visar.

 • Johan Eriksson skriver:

  Mycket stiligt! Om jag bara hade lite mer tid… : )

 • Camilla skriver:

  Superfint 😀

  Nu ska jag sätta på lite klassik julmusik med bl.a Frank Sinatra, också ska jag klä granen 😀

 • Louise skriver:

  Jättesnyggt! Snygg tapet bakom också :)!

 • Hanna skriver:

  Vad du är pysslig och duktig. Hoppas du orkar blogga lika engagerat och bra även nästa år.

 • Anita skriver:

  Supersnyggt! Din sida är verkligen en stor inspirationskälla och alltid så rolig att besöka. En klar favoritsida!

 • Linda V skriver:

  Det där var jättefint!! Har sett i handeln blomkrukor med tygbitar som det står god jul, som hänger så texten går lodrätt liksom. Jag funderade på att köpa lite filt och göra mina blomkrukor så där julfina! Man skulle kunna klippa ut pepparkaksgrisar och snöra fast? Dina hjärtan är verkligen jättefina!

 • AnnaLena skriver:

  Hej, vad glad jag är att jag hittat din sida. Vilka fina tips du ger. Jag kommer att lägga en länk till dig från min blogg. Hit kommer jag tillbaka ofta.
  Kram AnnaLena

 • Mikaela skriver:

  Men gud så snyggt! Vad duktig du är!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.