Annons

Megalångt grytunderlägg

Med det här långa underlägget kan du ställa kastruller och grytor lättillgängligt i mitten på bordet istället för att placera ut dem mellan dina gäster. På så vis kan alla nå maten. Underlägget är tillverkat i 100% ull,med måtten 95 cm (längd) och 27 cm (bredd). Det har ett gummitryck på undersidan som förhindrar att det glider på bordsytan. Design Erika Mörn, Hetta. Finns bland annat att köpa från Inreda för 385 kronor. Villhavillhavillha.

25594-931
Foto: Inreda.com

Kategorier:

Kommentarer

 • cecilia skriver:

  Gud så smart. Och snyggt. Den skulle jag gärna vilja ha.

 • lillsyrran skriver:

  Shit värsta bra grejen, en sån skulle man ha. Fint och praktiskt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.