Annons

Måla en tavla

Med hjälp av Tate Gallery i London och deras målningspaket kan du bli din egen konstnär (om du inte redan har talang och fallenhet för den sortens jobb). The Maisonette group har tagt fram ett komplett kit med duk, färg, penslar och instruktioner. Det finns sex olika designer att välja mellan och idén påminner lite om barndomens färgläggningsböcker. Kul som avkoppling och dekoration hemma. Målningspaketen finns i storkelarna 40cm, 60cm, och 90cm. Du kan bland annat köpa dem här på The Tate Shop

25594-948
Foto: Tate Gallery

Kategorier:

Kommentarer

 • Jessica skriver:

  Tror de säljer liknande ”kit” på Kreatima på Sveavägen. 🙂

 • maria skriver:

  jag såg ett motiv på konstnärsshopen i umeå minsann.

 • Movieja skriver:

  Wow super site! Thanks 🙂 I have you bookmarked now.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.