Annons

Magino vs. Ghost

Han dyker upp överallt. Spottar ur sig mängder av produkter. Och han är inte blyg. Han säger att han ska förändra världen med sin design. Nordamerikas svar på Philippe Starck heter Karim Rashid och han formger bland annat för Kanadensiska Umbra. Den här pallen Magino utmanar Philippes klassiska stol Ghost (som ni bland annat kan se i Sex and the city) och är en i raden av många futuristiskt formgivna prylar som Karim har designat. Kolla in hans hemsida för fler annorlunda och udda exempel.

25594-891
Foto: Umbra

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.