Annons

Lyx eller budget – skuggljusstakar

Ljusstakar med skuggeffekter har snabbt seglat upp som en "måste ha" pryl i många inredningstidningar. Många har inspirerats av Adam Franks oljelampa. Här ser ni en liknande produkt.


Lyx:Lumen Tree formgiven av designern Adam Frank kostar $45.00 plus frakt. Läs mer om den i ett tidigare inlägg på Husmusens blogg. Budget: Ljusstake med profilträd i borstat eller vitmålat stål från Plutoprodukter. Finns bland annat att köpa på kedjan Lagerhaus för under en hundring.


Kategorier:

Kommentarer

  • emma L skriver:

    hmm, budgetvarianten var väl söt, men den kastar nog inte den där fantastiskt vackra skuggan på väggen…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.