Annons

Kaxiga julservetter

Det här kanske är något att satsa på inför stundande glöggpartyn och julfester? Oavsett om du är värd/värdinna eller inbjuden gäst kan de här servetterna vara en kul grej att överraska med. Finns att beställa via CB2 för knappt 5 dollar. Själv skulle jag kryssa i två rutor – "joyous" och "debtfree" eftersom julen ofta bjuder på det motsatta hur mycket man än försöker sträva åt det andra hållet.

25594-1006
Foto: CB2

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.