Annons

Karlsson DIY

Kolla in den här väggklockan från Karlsson vars form du kan designa som du själv vill, antingen som en vanlig traditionell klocka eller organiserat lite hullerombuller. Kul idé! Karlssons säljs på många inredningsaffärer i Sverige, så det är bara att kika in hos din favorit för att se om de har den här DIY-klockan.

25594-91825594-917 
Foto: Karlsson DIY

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Den till vänster är ju underbar. Efter klockan fyra, gör man lite som man tycker.

 • Daniel Holmqvist skriver:

  Hej Husmusen!

  Har efter er information om Karlsson DIY försökt att finna klockan i Stockholmsområdet men ej lyckats. Vet ni vem som tar in den till Sverige.

  Vänligen, Daniel

 • Anonym skriver:

  Tjo!

  Tänkte bara tipsa om ett bra band. Dom har tagit ställning och ger bort sin musik gratis och sprider den genom sina fans. Tycker iden är cool och jag tror att det är så det kommer att se ut i framtiden. Gå in och tanka ner och sprid vidare om du gillar det.

  http://www.magnacartacartel.com

  /Emil

 • Asbjorneira skriver:

  i love this page keep it up.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.