Annons

Kärleksspel

Det här är ett luffarschack eller "tre-i-rad-spel" som fått namn efter sin speciella form. Love är tillverkat av aluminium, med hjärtan som spelpjäser. Kommer från designföretaget Serholt som bland annat startade butikskedjan Village 1996. En snygg inflyttningspresent till paret som precis blivit sambos, eller en kul julklapp till någon du tycker om. Kostar 100 kronor och kan bland annat beställas från Kraxa.

25594-893
Foto: Kraxa

Kategorier:

Kommentarer

 • ulrika skriver:

  Denna vara finns även att köpa på Village, Kungsgatan i Stockholm, för de som tycker att det är krångligt att beställa via nätet.

 • Mia skriver:

  Som det står i texten , Serholt äger ju village butikerna genom francising så det är klart att de finns att köpa i butikerna =) Konstigt vore väl annat.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.