Annons

Julbutik med svenska formgivare

Linda på Olydig (som gör galet coola väskor) har tipsat mig om att Lena och Camilla har en julbutik på Olivedalsgatan 18 i Göteborg. Den kommer att vara öppen onsdag till fredag kl 11-18 till och med den 23 december! Butiken är fylld med nyheter från både lovande och etablerade svenska formgivare som Camilla Engman, Anna Larsson och min favvo Karin Eriksson. Det kommer även att finnas alster från bloggaren Papéis por todo o lado till försäljning. Så ni som bor i närheten eller har vägarna förbi, skynda fynda – där finns massor av roliga juklappar som exempelvis Karins ljuslyktor eller smaskiga jul-biscottis!

25594-932
Foto: Linda @ Olydig

Kategorier:

Kommentarer

 • SoP skriver:

  Gillar Du Camilla Martelius grejer ? Jag har en lampa o en necessär med den där svartvita katten på– o nu såg jag att det kommit lite nya prylar med andra katter– så jag kunde inte låta bli att köpa !

 • Husmusen skriver:

  Om jag gör – hennes nyckelring med hunden har till exempel följt med mig runt halva jordklotet de senaste två åren 😀

 • mikaela skriver:

  Men, där bor jag ju nästan, gud vad roligt, dit ska jag gå.

 • Malena skriver:

  Hej och tack för kommentaren. Såg den först nu. Gardinerna är supernsygga och från Marimekko. Bilden gör dem inte rättvisa tyvärr, fast det var ju stjärnan som var det egentliga motivet den gången…

  Gillar din blog skarpt och är här varje dag.

  Ha en skön helg!
  /Malena

 • Malena igen skriver:

  Hejhej, jag igen. Jag är helt förvirrad idag 🙂 Skyller på att det är fredag??! Gardinerna är från Mairo! Och inget annat…

 • Husmusen skriver:

  Mikaela – du får rapportera 🙂

  Malena – Mairo oh måste kolla! söker vardagsrumsgardiner för fullt

 • SoP-igen skriver:

  Ja.. Morris-grejerna är jättehärliga också- jag har även där en mindre necessär- men jag ÄR ju kattperson i själ o hjärta så det blir kattgrejerna jag faller mest för-

 • Mathilda skriver:

  Vilken rolig pysselsida!! Jag belv hur inspirerad som helst! Enkla, billiga och framförallt snygga saker som man känner att man kan åstadkomma själv utan att dö på kuppen! Kul!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.