Annons

Jordens snyggaste köksvåg?

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Eva Solo upphör aldrig att förvåna. Den här snygga hushållsvågen i borstat stål är ännu ett exempel på snygg design och smart funktion. Tar upp till ett kilo och bygger på en spiral som pressas ner och gör att tyngden kan läsas av längs kanten. Fungerar även som decilitermått vid matlagning och bakning. Och vilket snyggt sådant sen.

25594-890
Foto: Eva Solo

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Kul idé. Men den ser inte så praktisk ut. Det verkar ju inte gå att ställa ngn skål eller liknande föremål på den. Vilket jag gör från och till.. Min hushållsvåg får stå ut med att väga både mjölhögar och paket som ska skickas med posten.. 🙂

 • Carolina skriver:

  Nej, jag funderade på samma sak som Camilla. Men det är säkert något som jag missuppfattat…

 • Bragelily skriver:

  Great Site thanks

 • susanne westrin skriver:

  Kan tipsa om ett Mått som gör det enklare i köket. MåttEtt har allt i ett från krm till deciliter i en och samma enhet.
  Kul Blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.