Annons

Innovativa tavlor

LICA wall design drivs av två unga tjejer och ingenjörsstudenter från Göteborg – Lina Linderos och Caroline Boltenstern. De har tagit fram ett modulsystem för väggdekorationer som enkelt kan monteras, flyttas och förändras efter tycke och smak. De presenterade sin idé "wall design" på Connects språngbräda i oktober förra året och nu har inte mindre än 15 inredningsbutiker i Sverige tagit in deras produkter i sortimentet! Och vilka snygga produkter de har tagit fram sedan, kolla in hemsidan för fler bilder. Kul med så innovativ design. You go girls!

25594-96325594-964
Foto: Lica Wall Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Per skriver:

  Super bra tips. Jag har sett det hemma hos en vän och det lyfter verkligen interiören.

 • Ella skriver:

  Snyggt! Någon som vet vad de kostar?

 • Husmusen skriver:

  Jag vet inte vad de kostar, har sökt runt på återförsäljarnas sidor men det verkar vara beroende av hur många plattor (hur stor dekoration) man ska ha. Maila den butik som ligger närmast dig och kolla med dem.

 • Linda skriver:

  Ser man på, de finns till och med här i Halmstad! 🙂

 • Linda V skriver:

  Oj, vad snyggt! Kanske nåt för vår sänggavel *tänkatänka* 🙂 Kul att man kunde kombinera ihop sitt eget mönster.

 • Maja G skriver:

  Letar efter självhäftande väggplattor designade av Caroline Boltenstern och Lina Linderos.
  45X45 cm.Hittade bilder i ett gammalt nummer av tidningen Hus och Hem. Reprtaget gjordes av Roger Nyström

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.