Annons

Iittala Kivi

Jag har precis beställt sex stycken ljuslyktor av Iittala’s Kivi i färgen askgrå för de fördelspoäng jag samlat på mig via Telia’s snordyra räkningar under hösten. Det är en lovely idé det där, att man kan byta till sig designsaker med hjälp av telefonräkningen (även om det nog lönar sig mer att byta bolag och välja vilka designsaker man vill ha alldeles själv för de slantar man sparar).

25594-905
Foto: Iittala

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Men, bor inte du utomlands? Förlåt, jag vet att du vill vara anonym men jag blev så nyfiken.

 • AnnicaB skriver:

  Jag har också drygt 8000 poäng och har sneglat på Kivi… eller Höganässkålarna med träbricka… alla dessa beslut!

 • cecilia skriver:

  Jag gillar verkligen kiwi-lyktorna. Har själv ett gäng!

 • mamselamsen skriver:

  Off the record”!

  Du som är så himla bra på att hitta saker på Internet…. kan inte du försöka hitta gummihandskar med svandun högst upp. Jag vill så gärna vilja ha ett par sådana.

  Och det MÅSTE vara svandun!

 • Husmusen skriver:

  Hanna:
  Jodå, jag bor utomlands nu, men jag kommer hem till Sverige igen på lördag (och det är 7 dagars leveranstid på fördelsprylarna så jag tänkte ett steg före – då har jag en present som kommer dagarna efter mig). Blir kvar i Sverige till mars/april då jag ska till Kina. Så det kanske blir lite mer eget pyssel i bloggen en tid framöver 😀

 • Louise skriver:

  Kan vem som helst samla poäng? Jag har Telia, men vet inget om några poäng.. Såg ingen info på hemsidan heller?

 • Linda skriver:

  Kivisarna är underbara. Har samlat på mig typ 20-25 st i olika färger. Lika fina alla årstider!

 • Husmusen skriver:

  Louise: Du måste anmäla dig till Telia Fördel (ett bonusprogram) sen räknas alla dina kronor du betalar i teleräkning ihop till poäng. Om du anmäler till deras ”konsumentpanel”, registrerar din emailadress på Telias Mina Sidor osv. får du dessutom extrapoäng.

 • Jessica skriver:

  De är verkligen riktiga fynd. Jag köpte fyra lyktor för inte så länge sedan och de är så himla fina. Står i köket i en liten grupp och så fort jag tänder dem infinner sig myset.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.