Annons

Idé för tabletter och underlägg.

Dessa färglada karameller för vardagsdukningen är inte helt omöjliga att göra på egen hand med hjälp av styvt filttyg och en vass skalpell. Vänd en kastrull och ett dricksgas uppochner, skissa runt klipp ut bordstabletten och skär sedan ut glasunderlägget utifrån det. En riktigt kul idé! Den skulle då pigga upp mina vardagsmiddagar en smula. Den färdiga produkten, som här i glas, finns att köpa via Sawitfirst.uk

25594-898
Foto: Sawitfirst

Kategorier:

Kommentarer

  • Gorankaroline skriver:

    Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.