Annons

Idag kom lyktorna med Posten

Idag fick jag äntligen avin från Posten. Något försenad på grund av att brevbäraren inte kände igen mitt namn efter lång bortavaro och därför hade hängt upp avin på anslagstavlan istället för att släppa ner den i brevinkastet? Nåväl, innan vi fixade till kvällens middag svängde vi förbi postutlämningen och hämtade ut mina Kivisar från Iittala som jag beställde från Telia Fördel tidigare i december. Nu står de och skiner i all sin prakt på fönsterbrädan. Sex stycken gråa små skapelser i tjockt glas.

25594-1015
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.