Annons

Herstal

Jag är en riktig sucker för det danska företaget Herstals formgivning. String Sac Krone är ett av många exempel på deras smarta kombinationer av snygg design och god funktion. En rolig finess är nämligen att lampan har en inbyggd dimmer. Om man stryker lite lätt på stålvajern med fingertopparna ändras belysningen från stark till svag, eller vice versa. Perfekt ovanför köksbordet. Här hittar du återförsäljare.

25594-965
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Elenore skriver:

  Wow vilken snygg lampa!!!

  Brukar kika in här ganska ofta men är dålig på att skriva. Ska skärpa mig, lovar!!

  Keep up the good work!!

 • Camilla skriver:

  Härlig lampa!

  Jag skulle verkligen vilja se ett ”hemma-hos”-reportage från husmusens hem! Hall, badrum, sovru,, kök, allt!

 • Marcus Stade skriver:

  Jag håller med Camilla, det vore intressant att se och inspireras! =)

 • Husmusen skriver:

  Oh smickrande att ni frågar men att visa större foton hemifrån funkar dåligt ihop med min tanke att vara anonym. Och även om det finns en mikroskopisk chans att jag skulle kunna komma undan ett ”hemmareportage” utan att avslöja mig känns det väldigt privat att visa upp sitt eget boende. Mitt hem är ju min borg liksom. Dagen då jag vågar publicera en bild på mitt ansikte kommer nog att infalla före dagen jag bjuder hem främlingar till mitt sovrum 😉

 • Linda skriver:

  Även jag har en (eller tre) lampa från Herstals, fast betydligt mindre än din: https://www.herstal.dk/default.aspx?Page=Group&GroupID=36&SubID=48&ID=188&Menu=1 De står i sovrumsfönstret. För övrigt håller jag med de här ovan, jag vill också se mer! Måste du vara anonym? Snäääälla? 😉

 • Exilmamman skriver:

  Jag älskar ”framför allt” (näväl…) lampor, en STOR passion. Har gått så långt att designa en egen *S* Men håller med dig är svag för Herstals lampor och sörjer att jag inta kan köpa denna i Italien, den skulle passa perfekt hos mig 🙂 (och säkert bara hos mig *not*)

 • Exilmamman skriver:

  är nog en mer korrekt url 🙂

 • Modesty skriver:

  Visst är deras lampor underbara! Har deras tak & golvlampa i vardagsrummet. Lovely!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.