Annons

Glöggpåsar

Jag har gjort superenkla påsar för att "förpacka" julglögg som ska ges bort tillsammans med en liten julhälsning. Även här, tre raksömmar sen klart. Ett personligt kort på det och man har en present som är betydligt roligare än de där standardiserade presentpåsarna man kan köpa från systemet.

25594-1043
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin J skriver:

  Har du en speciell stans (heter det så?) för att ta ut snöflingorna? Köpt i USA? Finns sånt på typ Panduro kanske?

  Jättefint är det verkligen, och mycket roligare än de tråkiga vanliga påsarna.

 • Camilla skriver:

  Söta! 😀

 • Lovisa skriver:

  Gillar dessa ännu mer än ipod fodralet. Har du sytt dom i filt?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.