Annons

Genomskinliga glaskulor

Förra året vid den här tiden fick jag tre stycken Galleri Gala av mina föräldrar. Sedan dess har de hängt i ett fönster och fungerat som ljuslyktor med små värmeljus i magen. Idag hittade jag de här idébilderna via designföretaget PID och läste att man inte skulle använda dem som.. just det – ljuslyktor. Nåväl det har ju fungerat fint än så länge. I år ska jag dock testa att lägga polkagrisar i dem och hänga kulorna i köksfönstret istället. Vill du köpa likadana finns de att beställa från PID där de säljs i tvåpack för 179 kronor, vill du komma billigare undan finns en budgetvariant på Mique där de kostar 99 kronor för ett trepack.

25594-97125594-970
Foto: PID

25594-972
Foto: Mique

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *