Annons

Genomskinliga glaskulor

Förra året vid den här tiden fick jag tre stycken Galleri Gala av mina föräldrar. Sedan dess har de hängt i ett fönster och fungerat som ljuslyktor med små värmeljus i magen. Idag hittade jag de här idébilderna via designföretaget PID och läste att man inte skulle använda dem som.. just det – ljuslyktor. Nåväl det har ju fungerat fint än så länge. I år ska jag dock testa att lägga polkagrisar i dem och hänga kulorna i köksfönstret istället. Vill du köpa likadana finns de att beställa från PID där de säljs i tvåpack för 179 kronor, vill du komma billigare undan finns en budgetvariant på Mique där de kostar 99 kronor för ett trepack.

25594-97125594-970
Foto: PID

25594-972
Foto: Mique

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.