Annons

Furniturebox

Kolla in det svenska företaget Furniturebox som har inriktat sig på reproducerade möbelklassiker. Hos dem kan du hitta designade möbler från kända filmer, modetidningar samt reportage. Bland annat nyproduktioner av Mies van der Rohe Barcelona och Le Corbusier. Dyrt men fasansfullt snyggt.

25594-932
Foto: Furniturebox

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  *mmm* Dom här är så snygga!! 😀

 • Anonym skriver:

  Det är inte nyproduktioner. Det är imitationer. Replicas. Piratkopierade produkter kallas det när man inte har tillstånd att producera dem.

 • Richard N skriver:

  Jag har köpt en soffa vi Furniturebox, ordern lade jag 2007-06-07 ! leveranstiden är enligt Furniturebox 6-8 veckor. Jag har nu väntat i 13 veckor.
  Jag har vid 3 tillfällen blivit lovad leverans men den har inte dykt upp! De har heller inte hört av sig för att tala om ytterligare förseningar. När JAG kontaktade dom första gången fick jag tillbaka pengarna som jag betallt för frakt, 900 + :-
  Jag har de senaste 2 fredagarna blivit lovad leverans, men ingen soffa och ingen info ifrån Furnturebox. Det enda dom gör är att skylla på transportbolaget BEST! Vi dontakt med BEST visade det sig att Furniturebox igen hade ljugit..
  Om du inte har stort tålamod vill jag med bestämdhet avråda från att köpa vid Furniturebox.

 • Kalle skriver:

  blev sugen på en barcelona stol när jag satt hemma och någon gammal bondfilm var på tv. Tyvär insåg jag snabbt att orginalen är lite för dyra för min plånbok. så hitta jag denna sida som berätta om furniturebox där det finns kopior, replikor,imitationer eller vad ni nu vill kalla det! Så nu sitter jag i min barcelona och tar en cigarr och låtsas vara Bond haha tack för tipset

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.