Annons

Enkel julprydnad

Fyll genomskinliga glasburkar i olika storlekar med apelsiner, hasselnötter, polkagrisar, pepparkakor eller kottar. Ställ dem som blickfång på bordet eller rada upp dem på en hylla i köket. Enkelt men snyggt.

25594-854
Foto: Simple Life

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Är det din bild eller?
  Känns julig och mysig och ruskigt söta karameller iaf 🙂

 • Husmusen skriver:

  Nix det är inte min bild, då hade det stått privat under – jag är bara senil, jag kan inte komma ihåg vart jag hittade den. Letar och funderar fortfarande. Copyrightkälla kommer under dagen – jag söker fortfarande i minnet.

  Tror att jag har drabbats av någon slags senildemens light såhär inför julen – har så mycket att hålla i skallen samtidigt 🙂

 • SANDRA skriver:

  Tack för tipset!
  IKEA nästa!

 • Fredrik skriver:

  haha Husmusen… vilket klipp du gjort med Veckans blogg på Aftonbladet… haha Du kommer ju finnas där tills efter nyår. Lite roligt för dig.

  Ha det bra!

 • Michis skriver:

  Heh – jag som är godisråtta och clementinfantast hade nog inte pallat att ha dem som bara prydnad särskilt länge. Jag får leta plastvarianter! 😀

 • Annika skriver:

  Ännu en superfin idé! Usch vad min hjärna arbetar – hur ska jag fixa alla dessa underbara grejer!?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.