Annons

Enkel julprydnad

Fyll genomskinliga glasburkar i olika storlekar med apelsiner, hasselnötter, polkagrisar, pepparkakor eller kottar. Ställ dem som blickfång på bordet eller rada upp dem på en hylla i köket. Enkelt men snyggt.

25594-854
Foto: Simple Life

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Är det din bild eller?
  Känns julig och mysig och ruskigt söta karameller iaf 🙂

 • Husmusen skriver:

  Nix det är inte min bild, då hade det stått privat under – jag är bara senil, jag kan inte komma ihåg vart jag hittade den. Letar och funderar fortfarande. Copyrightkälla kommer under dagen – jag söker fortfarande i minnet.

  Tror att jag har drabbats av någon slags senildemens light såhär inför julen – har så mycket att hålla i skallen samtidigt 🙂

 • SANDRA skriver:

  Tack för tipset!
  IKEA nästa!

 • Fredrik skriver:

  haha Husmusen… vilket klipp du gjort med Veckans blogg på Aftonbladet… haha Du kommer ju finnas där tills efter nyår. Lite roligt för dig.

  Ha det bra!

 • Michis skriver:

  Heh – jag som är godisråtta och clementinfantast hade nog inte pallat att ha dem som bara prydnad särskilt länge. Jag får leta plastvarianter! 😀

 • Annika skriver:

  Ännu en superfin idé! Usch vad min hjärna arbetar – hur ska jag fixa alla dessa underbara grejer!?!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *