Annons

Eget fodral till Ipod 20 GB

Idag har jag sytt ett litet värmande fodral till min Ipod så att den slipper frysa i vinter. Jag dekorerade det grå filtöverdraget med en snöflinga, utstansad i skumplast. Det var inte svårt, ett par raksömmar och sen var det klart. Och det säger jag som inte alls kommer överens med min symaskin, så tro mig.

25594-1037
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • eline skriver:

  Du är så påhittig så jag får kramp.
  Alla möjliga applåder till dig.
  Du gör inte bara mycket, du gör det jävligt snyggt också.

 • Husmusen skriver:

  Tack Eline!! 😀 Vad glad jag blir! Jag bugar och bockar tills ryggen kroknar 🙂

 • Maza skriver:

  Ah, har du blivit inspirerad av Designtorget eller kom du också på den idén. Stod och beundrade de små tygliven där häromdagen nämligen. Din var finare! GOD JUL!

 • Linda skriver:

  Ojojoj, jag vill också ha semester nu! Istället jobbar jag extra mycket i julstressen bland alla människor – och jag är inte tillräckligt stresstålig känner jag. Dina vänner ska vara glada som får så otroligt fina paket av dig och du ska vara lycklig att du är så duktig. 🙂 Kram

 • Husmusen skriver:

  Maza:

  Åhå det måste jag kolla in. Jag har inte ens sett dem! Coolt! Det är ju det jag säger, idéer poppar upp samtidigt på många ställen. Vi kanske inte ska vara så hårda mot IKEA 🙂

 • Cez skriver:

  Snyggt som alltid – jag blir grön av avundsjuka över din påhittighet 🙂

 • Henrietta skriver:

  Detta är by far min favoritblogg! Du gör så himla snygga saker! 🙂
  Den där snöstjärnan är himla snygg – var hittade du den stansen?

 • Husmusen skriver:

  Henrietta:

  TACK! 😀

  Just den där är från Dollarama i Kanada 🙂 men jag har sett dem på fler pysselställen i Nordamerika ex. Michales i N.Y. och något liknande ska finnas på Panduro i Sverige.

 • Henrietta skriver:

  Då skall jag titta in på Michaels nästa gång jag är i USA. TACK!

 • Lovisa skriver:

  Väldigt fin! Dessvärre har jag ingen Ipod, kanske kan göra ett minifodral till min mp3 spelare istället =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.