Annons

Dukar i vävd vinyl

Kolla in de här underbara bordsunderläggen och dukarna från Chilewich i vinyl. Hur läckra som helst, dessutom både vackra och hållbara. Inte minst tåliga för en tvätt om man råkar spilla på dem vilket är lätt hänt när man äter. Finns i färgerna svart, java, mossa, sand och vitt. Via Designsponge.

25594-89725594-896
Foto: Velocity Arts 

Kategorier:

Kommentarer

  • AnnicaB skriver:

    Undrar just om de kan finnas i Sverige. Gillar verkligen dessa. Skulle passa fint mot vårt vita laminatbord….

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.