Annons

Dörrkrans

Idag har jag gjort en julkrans till ytterdörren. Den består av granris, buxbom, lite lingonris och sjuttioelva sorters kvistar från skogen. För att fortsätta på årets naturtema använde jag ofärgat snöre istället för sidenband samt torkade apelsinskivor, kanelstänger och små paket med guldpapper från IKEA som dekoration. Längst upp hängde jag en liten adresslapp i oblekt papper med texten "Happy Holidays".

25594-993
25594-994
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Så himla rar!

 • Camilla skriver:

  Jättefin.. 🙂 Åhh.. nu blev jag sugen på att göra en krans till vår dörr. Gjorde en förra året som också blev jättefin, hade också en massa olika kvistar i, samt kanel och kottar 😀 Men jag hinner nog inte i år. Måste hinna göra godis som jag ska ha med till folk på julafton.. Snart är det ju stora dagen.. skinkan ska ju också kokas.. (ja, jag kan fortsätta komma på ursäkter till varför det inte blir ngn krans i år.. haha) 😉
  Lappen du gjort, är det med en stämpel eller? Var kan man isf. köpa sådana fina?

 • Husmusen skriver:

  Tack! 🙂 Lappen är inte en stämpel utan en vanlig utskrift från datorn. Jag klistrade det naturfärgade papperet på kartongpapper efter utskriften för att göra ”adresslappen” mer styv.

 • rita skriver:

  Är ofta här och kikar hos dej, men du må förlåta mej, jag skriver sällan en kommentar! Vet inte varför, då jag tycker du har en kalasblogg. Men jag skriver ibland lite om dej på min blogg. Hoppas det täcker min oartighet!

 • krokofanten skriver:

  Va’ fin kransen är!
  Du är så himla påhittig och jätteduktig på att pyssla! Heja på! Jag blir jätteglad och inspirerad av din kanonfina blogg!

 • Hedgehog-Sara skriver:

  Jättefin!!!!!

 • Bodil skriver:

  Hej!

  Surfade runt lite bland dina pysseltips och fastnade för teckensnittet du använder på lappen. Vad heter det?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.