Annons

Det här kallar jag läcker design

Okej, jag vet att jag inte bloggar om smycken men ibland måste man få göra ett undantag. Det här inlägget faller åtminstonde under kategorin design. Ni måste kolla in Christine J. Brandt’s supersnygga smycken i sten och trä. Hemsidan bjuder även på otroligt snygga foton som triggar mitt brinnande bildintresse så till den milda grad att jag nästan vill köpa mig en ny kamera. Men, jag gillar min Nikon så den får stanna. Smycken däremot kan man aldrig få för många av. Speciellt inte så här unika pjäser. Hur läckra som helst!

25594-1065
25594-1066
Foto: Michael Brandt

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Fanken…. jag trodde det var en salladsskål.

 • Linda skriver:

  Ja, hittar du på en toppenförvaring för smycken så vore jag lycklig. Smyckeskrin är för små, en stor byrålåda är mer lagom för mig, om ens det räcker. Det är svårt att låta bli när man jobbar med det och har bra rabatt, fniss. Säg bara till om du har något på önskelistan. 😉 Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.