Annons

Coffee? Tea? Me?

Tacka Newton och designern Tanja Sipilä för den här snygga kaffekannan som gör det roligt att servera mjölk till kaffet. Förutom den snygga formen finns en insats för socker ovanpå som tack vare gravitationen håller sig horisontal när du tippar kannan. Smart! Läs mer om Tonfisk Newton Milk & Sugar Set här.

25594-864
Foto: Tanja Sipilä

Kategorier:

Kommentarer

  • Edvinvilja skriver:

    Great site keep up the good work

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.