Annons

BLOOM 40

Har du sett BLOOM 60 bl.a. på Gröna Lund? Eller de häftigt stora BLOOM 100 utanför Storan:s Teater i Göteborg? Eller kanske hela BLOOM-familjen under julutställningen hos Svensk Byggtjänst i Stockholm? Den är en blomkruka och belysning i samma form som är vattentät och därför kan användas både inomhus samt utomhus. Krukan har blivit en jättesuccé i Sverige och har funnits med på många ställen den senaste tiden, bland annat på “Smaka på Stockholm”, Nobel Night Cap, Ulriksdals Flower Show, Hem & Villa Mässan i Stockholm och Malmö, Skånsk Trädgård, Den Stora Trädgårdsfesten – Sofiero Slott och Nordiska Trädgårdar i Stockholm. Du kan bland annat få tag på dem via svenska Giftbox.

25594-935
Foto: BLOOM 40

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  De där är så himla snygga!

 • Linda V skriver:

  De där krukorna har jag inte sett. Det ser väldigt snyggt ut.

 • Lina skriver:

  Vill bara skriva och tala om att jag börjat läsa din blog varje dag, och jag tycker den är så hemskt bra! Den är det första jag tar upp varje dag på jobbet, och under dagens gång så går jag igenom dina olika inlägg, klickar mig vidare i länkar och bara drömmer om att ha så bra smak som du!
  Tack för att jag äntligen hittat någon som skriver om inredning på ett bra och enkelt sätt!
  Fortsätt blogga!!

 • Cez skriver:

  Otrooligt snygga! Synd bara att det krävs sladd till dem, hade ju varit ännu bättre om de var solljusdrivna… men man kan inte få allt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.