Annons

Blompyssel

Idag när jag var nere på stan och åt lunch med en kompis fick jag den här idén för ett enkelt blompyssel. På väg hem kilade jag därför in på Buketten och köpte lite dekorationsgräs, sen plockade jag fram mina pärlor och min silvertråd och knåpade ihop en ny juldekoration till blommorna. Enkelt! Och ja, jag har alldeles för mycket fritid just nu. Jag är inte gjord för ledighet. En veckas semester och jag är redan rastlös.

25594-1015
25594-1013
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.