Annons

Blomfredag

Idag är det fredag, min första hemma i Sverige på väldigt länge. Det innebär förstås att jag ska unna mig en fin fredagsblomma. Det finns inget som kan pigga upp en lägenhet så snabbt som en vacker bukett eller julgrupp. Jag ska också passa på att njuta lite extra av min vackert saffransgula orkidée. Visst är den fin?

25594-993
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.