Annons

Badkarens Ferarri

Den här jacuzzin Morphosis Alpha Bath är så läcker att man får ståpäls bara av att kika på bilderna från reklamen. Ferraris designer Pininfarina har stått för formgivningen, den har fått en rejäl "motor" i form av 12 stycken whirlpool massage jets som trängs under den smäckra huven och dessutom har det lilla livet utrustats med en speciell undervattensbelysning och LED-teknik – vilket naturligtvis gör att den kostar mer än en bil. Flämt. Åh vad jag vill ha! Men ett badkar för 176000 kronor. Keep on dreaming Husmusen.

25594-908
Foto: IS® ALPHA

Kategorier:

Kommentarer

  • rita skriver:

    Å jag som var så nöjd med mitt nya badkar. Fasiken detta vill jag ju ha!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.