Annons

Avskedspyssel

Igår hade The Christmas Store på andra sidan stan sin årliga tjejkväll så vi hoppade in i bilarna med fulltankade plånböcker och shopping i sikte. Jag köpte bland annat på mig en hel del vackert pynt, julgranskulor och några julklappar som jag ska ta med hem till Sverige. Det blev också några  presenter till dem jag ska lämna kvar här, på andra sidan Atlanten. Jag hittade till exempel basen för de här godispåsarna som jag ska ge bort på en julfest ikväll. Korten har jag gjort med mina nya stämplar. 

25594-913
Foto: Privat

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Du såg ingen topp-ängel till granen? Jag har varit på jakt efter en i flera år. Den ska ha långt fluffigt änglahår.

 • Linn skriver:

  Tack för din fina blogg! Har följt den ett bra tag nu, man blir alltid inspirerad av snygga och ovanliga inredningsprylar. Det enda jag önskar är att man hade möjlighet att köpa nytt och göra om sin lägenhet sisådär varannan månad.. 🙂 Kram!

 • elisabet skriver:

  hej igen 😉 jag ställde tidigare en fråga vart man kan köpa marimekkos tyger ( i butik OCH på internet ) jag väntar tacksamt på svar.. 😀

 • Husmusen skriver:

  Elisabet:

  Internet:
  http://www.designonline.se
  http://www.formodesign.com

  Butiker (vet inte vart i Sverige du bor så jag listar några öber landet och Marimekko har en egen butik på Norrmalmstorg 4 i Stockholm:

  NK, Stockholm
  Formodesign, Östra Långgatan 27 i Trosa
  Sköna Rum, Umeå

 • elisabet skriver:

  supermycket tack för hjälpen!!!

 • Husmusen skriver:

  Nemas problemas!

  (och det skulle för övrigt stå ”över landet”, inte ”öber landet” – mina fingrar lyder inte idag)

 • Toralba skriver:

  Perfect site with convenient navigation. The design also pleases. Thanks!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.