Annons

Anna Kraitz

Anna Kraitz är en ung svensk designer med skånska rötter som numera bor i Stockholm där hon formger produkter som bland annat säljs hos Svenskt Tenn, Designonline, NK Inredning och Pluto. Kolla in hennes hemsida, där finns ännu fler exempel på hennes alster.

25594-102325594-1022
Foto: Anna Kraitz’s pressbilder

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.