Annons

Albicantes vs. Aalto

De här otroligt vackra vaserna påminner om Alvar Aaltos klassiska Savoy Vase. Inte så konstigt kanske eftersom de är tillverkade i Finland och designade av en av hans landsmänn, den finska formgivaren Simo Lehtonen. Materialet är det mycket trendriktiga och formpressade träslaget valnöt. Obs! Notera att dessa vaser inte är avsedda för blommor som behöver vatten. Finns bla. att köpa via Moss.

25594-93825594-937
Foto: Moss

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Jag gillar verkligen ”glasvarianten”. De här var nästan ännu snyggare, fast glas är nog mer praktiskt ändå…

 • emma L skriver:

  åh jag älskar formpressat trä… i alla möjliga konstellationer och former. Det här var riktigt snyggt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.