Annons

Air freshener – med pepparkaksdoft

Kolla in de här julmönstrade luftrenarna i form av ett pepparkakshjärta eller en pepparkaksgris. De kommer från svenska Pluto och kostar ca: 20 kronor styck. Hjärtat och grisen har tryck på både fram- och baksida. Doftar härligt av jul (nejlikor). Häng i hem, bil eller någon annanstans där du vill ha lite väldoft!

25594-862
Foto: Pluto

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Sådana vill jag ha! Jessica… jag vet att du brukar läsa här. Köp dom så slipper vi sitta med apelsiner och nejlikor och pilla.

 • Mia skriver:

  Såna måste jag skaffa! Älskar doften av nejlika på julen. Hittade dem på http://www.bluebox.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.