Annons

Adventsljusstake från Skagerak

Det danska designföretaget Skagerak har gjort den här fina adventsljusstaken med hjälp av matskålar från en serie köksredskap som de tagit fram i ek. Väldigt vacker idé! För att göra något liknande behöver du akvariestenar som man kan köpa på lösvikt i närmaste zoo- eller akvariebutik, vita blockljus och ofärgade snören. Återförsäljare i Sverige är Skagerak på Packhusgatan i Göteborg.

25594-881
Foto: Skagerak, Danmark

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Karin skriver:

  Jag såg ett snyggt arrangemang med hyacinter när jag var på jobb. Det var en rektangulär kruka i vitt, det stod tre hyacinter på rad i den och så var det akvariestenar. Mycket snygg och lite likt det här.

 • Maria skriver:

  Denna variant säljs på Cervera, som även har en version med fyra krukor i rad eller tre i rad.

  Enormt snygg men närmare 500:- ville Cervera ha för den fyrkantiga versionen och det var lite i mesta laget enligt mig.

 • Linda V skriver:

  Åh den var fin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.