Annons

Adventsljusstake från Skagerak

Det danska designföretaget Skagerak har gjort den här fina adventsljusstaken med hjälp av matskålar från en serie köksredskap som de tagit fram i ek. Väldigt vacker idé! För att göra något liknande behöver du akvariestenar som man kan köpa på lösvikt i närmaste zoo- eller akvariebutik, vita blockljus och ofärgade snören. Återförsäljare i Sverige är Skagerak på Packhusgatan i Göteborg.

25594-881
Foto: Skagerak, Danmark

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Karin skriver:

  Jag såg ett snyggt arrangemang med hyacinter när jag var på jobb. Det var en rektangulär kruka i vitt, det stod tre hyacinter på rad i den och så var det akvariestenar. Mycket snygg och lite likt det här.

 • Maria skriver:

  Denna variant säljs på Cervera, som även har en version med fyra krukor i rad eller tre i rad.

  Enormt snygg men närmare 500:- ville Cervera ha för den fyrkantiga versionen och det var lite i mesta laget enligt mig.

 • Linda V skriver:

  Åh den var fin!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *