Annons

Adventskalender för prylgalna

Minns ni de där hyllorna som var så populära under mitten av åttiotalet? De som hade en triljard små fack som man ställde sina ähum, tjusiga porslinskatter och andra kitschiga småpryttlar i. Här kommer en idé som gör att det kan vara värt att leta reda på och damma av den där gamla flamman. Måla hyllan vit och numrera 24 luckor. Slå sen in 24 små och väl valda presenter som du placerar vid varje nummer. En fin dekoration och smart kalender i ett. Kanske lite sent för i år men väl värt att satsa på inför nästa jul.

25594-909
Foto: The Potterybarn

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Åhh.. vilken bra idé 😀 Tyvärr har jag nog kastat min tjusiga hylla som var målad ljusrosa 😉 Men det ska nog gå och hitta på ngn loppis.. lagom till nästa jul 😀

 • Anne-Maj skriver:

  Hej!
  Nämen va kul att se hyllan. Jag har en sådan i hallen. Hyllan köpte jag via Panduro någon gång på 80-talet. Jag försökte köpa till mina flickor, var det svårt! Vet någon var dom såna finns?

 • SoP skriver:

  Ahh.. vad kul idé– 😀 har i flera år velat göra en kalender, men inte kommit igång–och jag har en prylhylla stående bakom garderoben – ( mest pga att jag inte bestämt mig för om den ska till förrådet eller upp nånstans)

 • Mikaela skriver:

  Gud vilken bra idé, en sån har ju jag liggandes nånstan, jag hade också ”fina” porslinskatter i min och andra dammiga saker.

 • Annika skriver:

  Vilken smart kalender. Jag har gjort kalendrar till syskonbarnen med ”påsar” till paketen, men de är ju mer begränsande. Det här var riktigt snyggt och fiffigt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.