Annons

Underlägg i konstläder

Med risk för att låta som en riktig liten tant måste jag erkänna att jag älskar de här underläggen av två orsaker; både för att de är snygga och för att de är så otroligt praktiska. Vilemo Design tillverkar tabletter och löpare i skai-skinn med oljade ek-pinnar i sidorna. Ett lättskött material som har många fördelar. Matrester och svåra fläckar som vin och kaffe lägger sig på ytan och torkas bort med en blöt trasa. Går dessutom att tvätta i fintvätt 30 grader. Som om det inte vore nog är konstlädret svårantändligt enligt EN1021 1994 (glödande cigarett). Underläggen tillverkas i Sverige. Finns på PID för 200 kronor.

25594-646
Foto: PID

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Aaaah de där kanske man skulle kunna tillverka själv, om man köper ekstickor i bygghandeln och syr fast på konstläder från Ohlssons tyger?

 • Lotta skriver:

  Skai-skinn, ett annat ord för konstläder…eller plast. 😉

 • Camilla skriver:

  Direkt tänkte jag som Anna.. sådana borde man kunna tillverka själv 😀 En dag ska jag kolla upp det.. för underläggen var vääääldigt snygga, men tyvärr ganska så dyra..

 • Linda skriver:

  Japp, det där lät lite tantigt. 😉 Min mamma säger alltid att allt är praktiskt. Vita väggar överallt är sååå praktiskt, stora fönster är såå opraktiskt osv osv. Jag suckar mest åt henne. Kram

 • My skriver:

  Linda – stab we were it hurts 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.