Annons

Sy en julkudde

Den här julkudden är enkel att sy med hjälp av två olika tyger. Klipp ut de två tygstyckna för det röda kuddfodralet, skissa sedan ut granen på mönsterpapper och klipp ut det randiga tyget. Nåla och sy fast på framsidan. Vänd med avigsidan ut. Sy ihop de två röda bitarna med omlotttekniken så slipper du blixtlås. 

25594-811

Kategorier:

Kommentarer

  • Svenmathilda skriver:

    Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.