Annons

Smarta blockljus

Har det hänt att du velat tända ett ljus men haft problem att hitta tändstickorna? Jeremy Walton, brittisk produktdesigner utbildad vid Central Saint Martins College of Art & Design i London upplevde den frustrationen flera gånger och bestämde sig för att göra något åt saken. Det blev upprinnelsen till hans formgivning av dessa två-i-ett-ljus som går under namnet Hygge-Lys för Danish Crafts. Blockljus + tändstickor i ett. En lysande och funktionell idé, men jag kan inte låta bli att fundera på vad som händer när veken har brunnit ner i höjd med tändsticksasken?
25594-708
Foto: Jeremy Walton, via Desing*sponge

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hehe.. det gälelr att inte glömma bort ljuset.. O_o

 • Julia skriver:

  Veken kanske tar slut strax ovanför asken?

 • Kikkan skriver:

  Haha! det där var en riktigt sjuk grej =) hur kommer folk på allt?

 • My skriver:

  Man får ju hoppas att de har någon säkerhetsanordning annars blir det poff-pang-bom-bang.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *