Annons

Smarta blockljus

Har det hänt att du velat tända ett ljus men haft problem att hitta tändstickorna? Jeremy Walton, brittisk produktdesigner utbildad vid Central Saint Martins College of Art & Design i London upplevde den frustrationen flera gånger och bestämde sig för att göra något åt saken. Det blev upprinnelsen till hans formgivning av dessa två-i-ett-ljus som går under namnet Hygge-Lys för Danish Crafts. Blockljus + tändstickor i ett. En lysande och funktionell idé, men jag kan inte låta bli att fundera på vad som händer när veken har brunnit ner i höjd med tändsticksasken?

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hehe.. det gälelr att inte glömma bort ljuset.. O_o

 • Julia skriver:

  Veken kanske tar slut strax ovanför asken?

 • Kikkan skriver:

  Haha! det där var en riktigt sjuk grej =) hur kommer folk på allt?

 • My skriver:

  Man får ju hoppas att de har någon säkerhetsanordning annars blir det poff-pang-bom-bang.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.