Annons

Pyssla med påsar

Genom att dekorera en vanlig, billig och oblekt papperspåse med ett vackert sidenband, en julgranskula, en vacker julprydnad, silkespapper, snören eller en bit ljusmanschett kan du piffa till och förvandla den mest tråkiga påse till ett vackert omslag för dina små julklappar och presenter. Glöm inte att naturen bjuder på gratismaterial. Perfekt för dig som har ont om pengar eller för dig som inte har tid att slå in alla julisar!

25594-833
Foto: Finnmark Giftbags

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  Hej husmusen!

  Jag älskar din sida och är inne varje dag. Såg bilden du har på påsarna som ska vara från Finnmark Giftbags. Har du nån länk till dem? Har googlat dem men jag kan inte hitta dem! Är nämligen på jakt efter papperspåsar till mitt snart startade egna företag, så jag skulle bli jätteglad om du kan ge mig lite mer info!

  Ha det så bra!
  //Lotta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.