Annons

Husmusen läsarundersökning

Jag är så nyfiken på vad ni tycker om bloggen, vad ni gillar bäst – vad ni tycker minst om och vad ni vill ha mer av. Fyll gärna i den här enkla och snabba webb-enkäten om Husmusenbloggen när ni har tid eller skriv en liten kommentar nedan. All feedback emottages tacksamt.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Måste bara säga att jag som läser via rss.. märker inte av kategorierna alls. Jag läser inläggen rakt upp och ner, liksom. 🙂

 • My skriver:

  Aha, det visste jag inte. Hur fungerar det?

 • Carolina skriver:

  Städning fanns inte som någon egen kategori… och det är det jag gillar minst. Tänkte bara säga det, allt annat är toppen! Men jag läser inte heller kategorivis, utan läser alla nya inlägg när de kommer!

 • My skriver:

  Carolina:

  Toppen, då vet jag det!

  Fler idéer och åsikter?

 • Anne skriver:

  Rss är liksom bara själva inläggen. Jag har en läsare – sharpreader – där jag ”prenumererar” på alla mina favoritbloggar. Så fort jag öppnar programmet letar den igenom bloggarna efter nya inlägg, och så kan jag läsa alla direkt, i programmet. Utan att surfa, och utan att klicka runt. Mycket smidigt. 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Jag gillar mest inredning och städningen då 🙂 Pysslet är det jag minst längtar efter – men jag är en opysslig person och tycker att det finns en uppsjö med pysselbloggar.
  Men dina inredningtips, snygga bäddset, möbler, design – det är mums. Och av städtipsen kan man hitta små pärlor som underlättar vardagen.

 • Hillevi skriver:

  Jag läser precis som några andra sagt rakt upp och ner om det inte är så att jag letar efter något speciellt, vilket är sällan.
  Varför inte mer vykort/scrapbook pyssel?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.