Annons

Godisskål för Polly?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Den är både hemsk och söt på samma gång. En skitrolig godisskål, i dubbel bemärkelse. Chokladdispensern "Poo Pooing Reindeer" finns att beställa från Shockingfun. En julklapp till någon som uppskattar udda design och barnslig humor?

25594-83825594-83725594-836
Foto: Shockingfun

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Uuuuuusch, men de var ändå söta. Hatkärlek? Frågan är bara hur man ska kunna äta det som kommer ur det där hålet?

 • Linda skriver:

  Perfekt för mig! Barnslig humor…hihi, du ska se vissa av mina saker. 😉

 • Lina i Kina skriver:

  Lätt, den vill jag ha! I USA finns det även en sådan ful åsna som bajsar ut cigg. Tycker ju jag med min genombarnsliga humor var askul!

 • Micki skriver:

  Så söta!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.