Annons

Godisskål för Polly?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Den är både hemsk och söt på samma gång. En skitrolig godisskål, i dubbel bemärkelse. Chokladdispensern "Poo Pooing Reindeer" finns att beställa från Shockingfun. En julklapp till någon som uppskattar udda design och barnslig humor?

25594-83825594-83725594-836
Foto: Shockingfun

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Uuuuuusch, men de var ändå söta. Hatkärlek? Frågan är bara hur man ska kunna äta det som kommer ur det där hålet?

 • Linda skriver:

  Perfekt för mig! Barnslig humor…hihi, du ska se vissa av mina saker. 😉

 • Lina i Kina skriver:

  Lätt, den vill jag ha! I USA finns det även en sådan ful åsna som bajsar ut cigg. Tycker ju jag med min genombarnsliga humor var askul!

 • Micki skriver:

  Så söta!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *